About Us
Biks AB

Om oss

Vi som äger och driver Biks AB heter Linda & Jocke Stenberg.

Vi är ett företagarpar som har drivit verksamhet ihop i snart 16år

Vi engagerar oss i våra uppdrag och projekt!

  • Flexibel
  • Erfaren
  • Engagerad
  • Fokuserad
  • Strukturerad
  • Lagspelare

Linda berättar:


Jag är konsult inom främst byggbranschen och nyproduktion med allt från projektering, tillvalshantering/inredning, kundansvar, säljansvar, tillträden, administration och allt som hör till.
Tar även uppdrag oavsett bransch där behov finns för att strukturera och organisera rutiner för ett effektivare och enklare arbetssätt.

Lång erfarenhet finns inom tillval, inredning, nyproduktion, ombyggnation och renovering.
Både inom flerbostadshus/brf och husleverantörer.

Att jobba i projektform och att tillsammans i ett team uppnå resultat med nöjda köpare är något speciellt.
Från projektplanering, tillvalshantering, visningar, kontakt med byggaren och avtalsmöten till att en glad köpare får nyckeln i handen och öppnar dörren till sitt nya hem för första gången.
Konsultdelen

När en byggarbetsplats tillslut blir människors trivsamma hem har alla som medverkat lyckats! Vägen dit är det som utvecklar samarbete, utmanar oss som människor och som ett team!

ROT sidan

Jocke berättar:


Jag startade som inredningssnickare/golvläggare 1995 och dom första åren utvecklade jag specialistkompetens inom trägolv och finsnickeri.

Det blev sedan ett uppehåll för utbildning på Merkuri International i Göteborg med inriktning företagsekonomi och försäljning.

 

Det naturliga steget blev sedan att vi startade en verksamhet inom köksbranschen i Göteborg och ingick ett agentavtal med en stor leverantör i Norden.

Erfarenheten efter 5 år som leverantör inom kök, bad och förvaring kombinerat med att tidigare ha monterat inredningar ger en kunskap och förståelse om hela processen från början till färdigt resultat.


Men att praktiskt få skapa resultatet från ritningar och emballerade paket i mina kunders hem är det jag trivs bäst med och det är där jag har min yrkesstolthet.


Vi samarbetar i stor utsträckning med köksleverantörerna Puustelli, Vedum och Marbodal vilka vi är avtalsmontörer åt.

 

Att ha 100% kundnöjdhet är det som driver mig. Renoveringar är en stor investering i både pengar och privatliv. Jag förstår detta och gör alltid mitt yttersta att kunden kan känna sig lugn innan, under och efter renoveringen.

Bygg Inredning Konsult Stenberg

Linda Stenberg

Konsult


T. 0761 356517

@. linda@biks.se

Jocke Stenberg

Inredningssnickare


T. 0738 280291

@. jocke@biks.se

© Copyright 2015. All Rights Reserved.