About Us


Jag engagerar mig i mina uppdrag och projekt!

Konsultdelen

Har numera startat eget bolag med stort framgång. Vi förmedlar gärna kontakt.

  • Flexibel
  • Erfaren
  • Engagerad
  • Fokuserad
  • Strukturerad
  • Lagspelare

När en byggarbetsplats tillslut blir människors trivsamma hem har alla som medverkat lyckats! Vägen dit är det som utvecklar samarbete, utmanar oss som människor och som ett team!

ROT sidan

Jocke berättar:


Jag startade som inredningssnickare/golvläggare 1995 och dom första åren utvecklade jag specialistkompetens inom trägolv och finsnickeri.

Det blev sedan ett uppehåll för utbildning på Merkuri International i Göteborg med inriktning företagsekonomi och försäljning.

 

Det naturliga steget blev sedan att vi startade en verksamhet inom köksbranschen i Göteborg och ingick ett agentavtal med en stor leverantör i Norden.

Erfarenheten efter 5 år som leverantör inom kök, bad och förvaring kombinerat med att tidigare ha monterat inredningar ger en kunskap och förståelse om hela processen från början till färdigt resultat.


Men att praktiskt få skapa resultatet från ritningar och emballerade paket i mina kunders hem är det jag trivs bäst med och det är där jag har min yrkesstolthet.


Jag samarbetar i stor utsträckning med köksleverantörerna Puustelli, Vedum och Marbodal vilka vi är avtalsmontörer åt.

 

Att ha 100% kundnöjdhet är det som driver mig. Renoveringar är en stor investering i både pengar och privatliv. Jag förstår detta och gör alltid mitt yttersta att kunden kan känna sig lugn innan, under och efter renoveringen.

Bygg Inredning Konsult Stenberg

Jocke Stenberg

Inredningssnickare


T. 0738 280291

@. jocke@biks.se